Originele buitenactiviteiten in Antwerpen

Activiteiten

Boerengolf

Boerengolf is de boerenvariant op het reguliere golfspel waarbij onze boerengolfbaan met 15 holes in zo min mogelijk slagen moet worden afgelegd. Boerengolf wordt gespeeld op ons weiland tussen onze geitjes, kippen en pony’s.

Ontdek meer

Blotevoeten­pad

Heb je altijd al willen weten hoe het voelt om op blote voeten in de vrije natuur rond te lopen? Kom dan ons blotevoetenpad ontdekken en ervaar het ultieme gevoel van vrijheid!

Ontdek meer

Omgeving

Bekijk in welke omgeving je bij Triple C's terechtkomt, van onze containers tot groene omgeving. Snuif via onze fotogalerij de ontspannen sfeer op!

Ontdek meer

Petanque

Wil je jezelf in Frankrijk wanen? Dan is een potje petanque tussen het groen de ideale oplossing! Vergeet uiteraard het lekkere hapje of drankje daarbij niet! Ook hiervoor ben je bij Triple C’s aan het juiste adres!

Ontdek meer

Team/Family events

Hebben jullie zin in een namiddag, of misschien wel een hele dag plezier in het groen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Zijn jullie met een grote groep? Geen probleem! We splitsen de activiteiten op in verschillende teams.

Ontdek meer

Verjaardags­feestje

Activiteiten: boerengolf tussen de dieren, hotdogfestijn met 1 frisdrank, blotevoetenpad, klein cadeautje voor de jarige.

Ontdek meer